Start
Directe Hulp
Services
Contact
Promoties
Links

 

 

 

 

 

 

Herstelling aan huis Netwerken Upgrade-hulp Beveiliging
Camerabeveiliging

Sinds 2008 specialiseert F1/Help zich ook in het plaatsen van beveiligingssystemen op basis van IP-camera's. Vandaag de dag zijn er zeer goede camerasystemen op te bouwen met een standaard computernetwerk. Hierdoor hoef je geen dure installaties te kopen die je vasthaken aan 1 fabrikant voor heel je systeem.

Het belangrijkste voordeel van zo'n systeem is dan ook de flexibiliteit. Zo kan je  bijvoorbeeld je camera's van overal ter wereld bekijken via internet, of telkens er iets verdacht gedetecteerd wordt na de sluitingsuren krijg je een mailtje toegezonden. Ook kan er per camera een apart schema worden opgesteld voor het bewaren van de beelden en is het mogelijk om per camera een individueel alarmsignaal in te stellen om u op de hoogte te brengen.

Ook qua kwaliteit hoeft een IP-camerasysteem niet onder te doen voor de klassieke systemen. Infrarood-camera's voor onverlichte plaatsen of buitencamera's zijn ook voor IP-netwerken beschikbaar.

Het kostenplaatje voor een beveiligingssysteem dat met IP-camera's werkt is afhankelijk van de noden van de klant. Echter door gebruik te maken van open standaarden in plaats van merkgebonden gesloten systemen (je kan geen camera's / onderdelen van een ander merk gebruiken) kan je meestal flink besparen omdat je niet gebonden bent om alle goedkope maar ook de dure onderdelen van hetzelfde merk te kopen! Vooral bij de meer complexe systemen kan er al gauw een paar duizend euro bespaard worden en daar krijg je dan nog eens de vele extra functionaliteiten bij die een IP-camerasysteem biedt.

Voor meer informatie kan je contact opnemen via e-mail op info@bogy.be.

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan info@bogy.be.
Copyright 2009 F1/help PC-Herstellingen
Laatst bijgewerkt: 20 mei 2010